» Отдых » Новости туризма

В Європу прийшла аномальна спека

    всего 84291 отеля

В Європу прийшла аномальна спека

З перших чисел липня на території ряду європейських країн відзначається аномально висока температура повітря: до + 39,7 ° С в Парижі, до + 36,7 ° С - в Лондоні, до + 38 ° С в Трірі ( Німеччина) і до + 37 ° С в Брюсселі.

У Парижі така спека спостерігалася востаннє в серпні 2003 року, який був відзначений підвищеною смертністю, особливо серед літніх людей, повідомляє ТАСС. У британській столиці побитий температурний рекорд 2006 року, а в Бельгії варто найспекотніший червень за останні 114 років.

Жаркий атмосферний фронт прийшов у Великобританію і Францію з Іспанії та Португалії, де стовпчик термометра показував більш + 40 ° С - там досі зберігається висока температура повітря і добре прогрілася вода біля узбережжя.

Синоптики вважають, що аномально сильна спека, що охопила Західну, Центральну і Східну Європу, найближчим часом не спаде. У Всесвітній метеорологічній організації вважають нинішню хвилю тепла незвичайною, оскільки вона прийшла надто рано і широко поширилася. На найближчі дні метеослужба Євросоюзу оголосила максимально високий, " червоний " рівень небезпеки у зв'язку зі спекою в Швейцарії і на заході Польщі, " помаранчевий " - на більшій території Франції.
05 июля 2015, 11:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт