» Отдых » Новости туризма

У Греції можливі проблеми зі зняттям грошей у банкоматах

    всего 84291 отеля

У Греції можливі проблеми зі зняттям грошей у банкоматах

У зв'язку з кризою фінансової системи Греції влада цієї країни вживають заходів проти відтоку євро і масового зняття громадянами коштів зі своїх рахунків через банкомати. У зв'язку з цим банки за пропозицією Міністерства фінансів Греції будуть закриті на тиждень - з 29 червня по 6 липня.

З ранку понеділка 29 червня в Греції можуть не працювати банкомати, проте їх функціонування має бути відновлене до полудня. Потім банки обмежать суми готівкою, які можна буде зняти через банкомати - не більше 60 євро в день з одного рахунку. Однак це стосується тільки рахунків, відкритих в місцевих банках - для карт, відкритих в іноземних банках, діють звичайні ліміти. Теоретично туристи матимуть можливість знімати стільки, скільки стандартно дозволяє їх власний банк або платіжна система.

Проте туристам, відпочиваючим в Греції або тільки що відправляються туди у відпустку, варто запастися готівкою заздалегідь, так як до банкоматів в багатьох місцях стоять великі черги. Міжбанківські перекази теж будуть обмежені, і поки невідомо, наскільки стабільно в найближчі дні будуть прийматися до оплати банківські карти.
29 июня 2015, 09:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт