» Отдых » Новости туризма

Лоукостер SkyUp скасував рейси по 8 маршрутами з Києва до Європи: куди не літатимуть

    всего 84291 отеля

Лоукостер SkyUp скасував рейси по 8 маршрутами з Києва до Європи: куди не літатимуть

Український лоукостер SkyUp скасував рейси з Києва по восьми маршрутах до Європи до 30 червня. Він зробив це в зв'язку із закритими кордонами через COVID-19.

Нинішні зміни розкладу торкнулися польотів зі столиці України в Аліканте, Барселону, Бове поруч з Парижем, також Ліон, Лісабон, Пардубіце, Прагу і Рим.

Коли ми анонсували продаж квитків на ці рейси, то розраховували не тільки на відкриття кордонів для українських туристів, а й намагалися створити зручні умови для подорожі категорій пасажирів, що мають право літати до країн ЄС зараз - це громадяни з робочими або студентськими візами, бізнесмени, представники дипломатичних місій та інші категорії, - розповіли в SkyUp.

Ситуація зміниться, а європейські країни дозволять туристичні поїздки, SkyUp відновить ці польоти.

Як повернути гроші?

При скасування рейсів SkyUp вже кілька місяців зараховує кошти на баланс в особистому кабінеті пасажира на своєму сайті. Цей кредит можна використовувати для покупки нових квитків і послуг авіакомпанії.

Ще можна вивести гроші назад на карту. Для цього потрібно дочекатися зарахування їх на баланс, а потім через сайт авіакомпанії відправити претензію. Гроші повернуть після її розгляду на карту, з якої оплачувалася квиток.

Якщо пасажир купив квиток в агентської мережі, для уточнення процедури повернення необхідно звернутися в офіс, в якому оформлялося бронювання.
23 апреля 2021, 11:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт