» Отдых » Новости туризма

У Лондоні відкривається парк атракціонів, присвячений Шреку

    всего 84291 отеля

У Лондоні відкривається парк атракціонів, присвячений Шреку

1 липня в Лондоні відкриється новий центр атракціонів від кінокомпанії DreamWorks, присвячений мультфільмам про Шрека. Парк Shrek's Adventure розташований на південному березі Темзи, в безпосередній близькості до інших відомих розваг Лондона - колеса огляду London Eye, акваріуму Sea Life і популярному атракціону жахів London Dungeon.

Відвідувачі центру опиняться в чарівному світ Шрека і його друзів, обіцяє VisitBritain. Повноту відчуттів гарантують правдоподібні декорації, вражаючі спецефекти від аніматорів DreamWorks, а також можливість самостійно взяти участь у розвитку подій. Захоплююча пригода увазі відвідування найбільш пам'ятних місць з мультфільму і зустріч з улюбленими героями, включаючи осла, принцесу Фіону, Піноккіо, пряникового чоловічка, трьох поросят і, звичайно, кота в чоботях.

В Shrek's Adventure можна зустрітися і з іншими героями мультфільмів від компанії DreamWorks: сфотографуватися з пінгвінами з Мадагаскару, спробувати навички бойових мистецтв з Кунг-фу панда або влаштувати " драконьи гонки " з персонажами анімаційного фільму " Як приручити Дракона ".

Розважальний центр буде відкритий з 10:00 до 18:00, вік відвідувачів повинен бути не менше шести років. Вартість квитків - 26 фунтів стерлінгів (36,5 євро) для дорослих і 20,8 фунта (29 євро) для дітей. При купівлі квитків онлайн - знижка 10%.
30 июня 2015, 11:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт