» Отдых » Новости туризма

У Криму туристам задають кілька запитань

    всего 84291 отеля

У Криму туристам задають кілька запитань

Міністерство курортів і туризму Криму має намір з'ясувати, які враження залишаються у туристів від відвідин півострова, ніж задоволені або незадоволені гості. На сайті міністерства з'явилася анкета гостя " Подорож в наш Крим 2015 ", що містить 13 питань, відповіді на які допоможуть чиновникам зробити відпочинок в Криму краще.

Туристам, які захочуть поділитися своєю думкою про кримський сервісі, належить відповісти на питання про тривалості поїздки, способі її організації, перерахувати позитивні і негативні враження і залишити побажання щодо розвитку туризму в Криму. Такі ж анкети розіслані в готелі та санаторії, туроператорам і екскурсоводам. Зібрану інформацію в міністерстві будуть аналізувати раз на місяць.

Крим зовсім недавно отримав нового міністра курортів і туризму - ним став Сергій Стрельбицький. За його словами, Криму сьогодні необхідна зворотній зв'язок з відпочиваючими. " Проведення опитування дасть можливість отримати різнобічну інформацію, зрозуміти, з якими проблемами стикаються туристи під час відпочинку в Криму, а також сформувати загальну картину того, що ми робимо правильно, а де нам треба провести роботу над помилками ", - заявив міністр.
30 июня 2015, 17:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт