» Отдых » Новости туризма

Нові країни відкрили кордони для туристів з України

    всего 84291 отеля

Нові країни відкрили кордони для туристів з України

Серед нових країн, які відкрили свої кордони для громадян України, - Ісландія, Чорногорія, Гаїті, Гаяна, Бангладеш і Габон.

На сьогоднішній день кількість країн, чиї кордони відкриті громадянам України для в'їзду, збільшилася до 104, але їх можна відвідувати за умови дотримання необхідних карантинних вимог на тлі пандемії коронавирусу.

про це повідомив міністр Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу.

"В даний час для громадян України відкриті 104 країни. Нагадаю, що на брифінгу 19 лютого таких країн було 95. Тобто, за місяць ми додали в цей список 9 країн", - сказав Кулеба.

Відвідувати ці 104 країни українці можуть при дотриманні певних правил.

"Серед нових країн, які відкрили свої кордони, - Ісландія, Чорногорія, Гаїті, Гайана, Бангладеш і Габон. Умови в'їзду, безумовно, можуть включати дотримання протиепідемічних вимог. Тому прошу вас належним чином перевіряти всі правила в'їзду ви зможете на сайті: https: / /tripadvisor.mfa.gov.ua/ ", - додав Кулеба.

Решта країн, в які дозволено в'їзд, міністр не назвав, ще кордон для українців відкрили Таїланд, Індія і Ботсвана.

Кулеба зазначив, що, незважаючи на збільшення кількості країн, які відкривають кордони для українців, пандемія коронавирусу не вщухає, і ситуація в світі та Україні дуже складна.

"Тому без гострої необхідності все-таки утримайтеся від поїздок, а якщо вже подорожуєте, то ми дуже просимо вас дотримуватися максимальних заходів безпеки", - підсумував Кулеба.
26 марта 2021, 13:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт