» Отдых » Новости туризма

У Тунісі назвали громадянство жертв теракту: загинули 28 людей

    всего 84291 отеля

У Тунісі назвали громадянство жертв теракту: загинули 28 людей

Міністерство охорони здоров'я Тунісу назвало громадянство загиблих в результаті терористичної атаки в передмісті курортного міста Сус. За даними відомства, серед жертв нападу - туристи з Великобританії, Німеччини та Бельгії, повідомляє Reuters.

У міністерстві підтвердили загибель 28 осіб (раніше повідомлялося про 30 загиблих). Близько 40 людей отримали поранення. Серед постраждалих є українка, повідомили в МЗС країни. Загрози для її життя немає.

За даними туніської поліції, жертвами атаки стали троє французів, п'ятеро німців і четверо британців, відзначає агентство Sputnik. Телеканал Sky News, в свою чергу, повідомив про загибель ірландки.

У посольстві Росії в Тунісі поки не мають інформації, чи є росіяни серед постраждалих або загиблих. У свою чергу, прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна заявила, що серед загиблих росіян немає, пише «Lenta. ru».

Нагадаємо, щонайменше, 27 людей загинули при нападі на готелі в курортному місті Сус в Тунісі. При цьому більшість жертв і постраждалих виявилися британськими та німецькими туристами. Напад було скоєно невідомими, які відкрили вогонь з автоматичної зброї по відпочиваючим у розташованих поруч готелях «Імперіал Мархаба» і «Совіва». Один з нападників був знищений, другий затриманий.

Кувейтські ЗМІ повідомили, що в нападі на туристів, які відпочивали на пляжі між двома готелями, брали участь дві особи, яким нібито вдалося пронести з собою автомат в пляжному парасольці. Відповідальність за теракт на себе поки ніхто не взяв. Однак раніше терористичне угруповання «Ісламська держава» закликала своїх прихильників посилити нападу під час священного мусульманського місяця Рамадан.
26 июня 2015, 19:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт