» Отдых » Новости туризма

Державіаслужба анулювала рейси українського лоукостера SkyUp на 33 маршрути

    всего 84291 отеля

Державіаслужба анулювала рейси українського лоукостера SkyUp на 33 маршрути

Державна авіаційна служба України анулювала права на рейси українського лоукостера SkyUp на 33 маршрути на підставі заяви авіакомпанії.

SkyUp відмовився від рейсів з Києва в Попрад, Нюрнберг, Ганновер, Афіни, Стокгольм, Варшаву, Меммінген, Амман, Дюссельдорф, Штутгарт, Кельн, Любляну, Копенгаген, Братиславу, Брно, Острави і Гданськ.

Зі Львова лоукостер SkyUp НЕ буде літати в Мюнхен, Штутгарт, Братиславу, Амстердам і Прагу. З Одеси - Мюнхен, Афіни, Ларнаку, Амстердам, із Запоріжжя - в Берлін, Штутгарт, Тель-Авів і Прагу, з Харкова до Братислави, Тель-Авів і Прагу.

Також Державіаслужба за зверненням зменшила можливу частоту польотів компанії SkyUp на рейсах з Києва в Єреван, Аліканте, Катанію, Ріміні, Болонью, Пальму-де-Майорку.

Авіаперевізники зазвичай відмовляються від прав на маршрути добровільно за заявою у разі, якщо не вважають їх перспективними. Таким чином вони можуть здобути вищу бали при подачі заяви на інші, більш популярні напрямки. На конкурсах Державіаслужба враховує, як авіакомпанії використовували видані раніше дозволи.
12 мая 2021, 13:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт