» Отдых » Новости туризма

Чого чекати українцям від зимового туристичного сезону 2021-2022

    всего 84291 отеля

Чого чекати українцям від зимового туристичного сезону 2021-2022

Гравці туристичного ринку впевнені, що кордони між країнами вже не будуть закриватися як зимою 2021.

Туроператори України розповіли, які туристичні напрямки будуть доступні для українських туристів в зимовому сезоні 2022.

Це обговорювалося в рамках нетворкінгу для ключових гравців сфери туризму і представників влади для обговорення основних проблем, з якими стикається туристичний бізнес в період пандемії COVID-19, організованого проектом Travel РБК-Україна до Всесвітнього дня туризму.

Директор Coral Travel Тетяна Прокопенко зазначила, що туроператори вже адаптувалися працювати в нових туристичних реаліях в період пандемії, а тому мають уявлення, які напрямки будуть пропонувати туристам цієї зими.

"На сьогоднішній день ми плануємо нашу зимову програму. В першу чергу, це гірськолижні напрямки. Це Туреччина, яку ми дуже активно почали розвивати в минулому зимовому сезоні. Тому в цьому році ми розширюємо нашу польотну програму до гірськолижних курортів Туреччини - це Ерджієс і Паландокен . Також буде Андорра, Австрія, Болгарія і Україна ", - повідомила Прокопенко.

Для любителів морського відпочинку туроператор готується запропонувати Єгипет, ОАЕ, Мексику, Домінікану, Мальдіви, Танзанію і Сейшели.

"Перераховані мною країни більш-менш прогнозовані. І навіть якщо для в'їзду будуть якісь - то додаткові умови-тести або вакцинація, турист буде також готовий. Адже популярні туристичні країни, як, наприклад, Туреччина чи Єгипет, провели масову вакцинацію, там діє чітка програма дотримання правил роботи готелів за часів пандемії, і сертифікати здоров'я мають чітко визначені критерії, які перевіряються. Екзотичні країни в принципі не закривалися, або закривалися лише на досить короткий термін. тобто ми не очікуємо якихось значних змін, які могли б привести до закриття кордонів. Ситуація із захворюваністю на коронавірусів в світі поки не дає ніяких сигналів, що так може бути. Для повернення в Україну у нас теж вже є чіткі правила, і це вже не є якимось обмежуючим фактором ", - пояснила вона.

У свою чергу співзасновник Travel Professional Group (TPG) Олена Бойко додала, що до нового туристичного сезону у них з'явиться більше пропозицій по зимовому відпочинку в Україні, адже в умовах пандемії український туристичний бізнес нарешті знайшов час і можливості для розвитку цього напрямку, поки закордонні подорожі були обмежені.

Також TPG планує працювати з теплими країнами - Єгипет, Туреччина, Занзібар, Домінікана і Мальдіви. З новинок сезону - тури в Кенію.

У той же час, вона констатує, що в цьому туристичному сезоні навряд чи буде працювати механізм раннього бронювання, який в докарантінние часи дозволяв туристам істотно заощадити на вартості туру. Зараз же клієнти бояться купувати тури занадто заздалегідь.

"Ми готові до зимового сезону. Нас вже нічого не лякає і ніщо не може зупинити. Ми розуміємо, що межі закриватися не будуть. Все інші умови, які є в світі, туристи вже навчилися дуже швидко відслідковувати", - додав директор TEZ TOUR Олександр Новиковський.

За його словами, в цьому сезоні туроператор TEZ TOUR особливо не планує ризикувати відкривати нові туристичні напрямки, зате має намір зосередитися на розвитку вже існуючих туристичних продуктів.
28 сентября 2021, 21:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт