» Отдых » Новости туризма

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність у Єгипт

    всего 84291 отеля

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність у Єгипт

У дипломатичному відомстві рекомендують українським туристам без крайньої необхідності не залишати місць проживання і не брати участь у демонстраціях

Громадянам України рекомендується проявляти обережність під час відвідування Єгипту. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

У дипломатичному відомстві зазначають, що в Єгипті почастішали напади на військові об'єкти, поліцейські ділянки, державні установи. Об'єктами нападів також стають магазини, ресторани та інші цивільні об'єкти.

" МЗС наполегливо рекомендує громадянам України, які планують відвідати Єгипет, громадянам України, які вже перебувають на території цієї країни, без крайньої необхідності не залишати місць проживання, по можливості, уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту і демонстраціях, які не здійснювати несанкціоновану фото- і відеозйомку, а також не вступати в суперечки з місцевим населенням ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 червня генеральний прокурор Єгипту Хішам Баракат помер у лікарні Каїра від поранень, отриманих в результаті замаху, скоєного джихадистами з угрупування Народний опір Гізи.

1 липня в результаті терактів на півночі Синайського півострова загинули понад 60 єгипетських військових, поліцейських і мирних жителів. Відповідальність за атаки взяли на себе бойовики угруповання Ансар Бейт аль-Макдіс, присягнули на вірність угрупованні Ісламська держава.
02 июля 2015, 07:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт