» Отдых » Новости туризма

У лондонському Heathrow закритий термінал 1

    всего 84291 отеля

У лондонському Heathrow закритий термінал 1

Найбільший лондонський аеропорт Heathrow закрив 29 червня термінал 1. Він проіснував 47 років і в останні місяці обслуговував тільки невелика кількість рейсів British Airways по Європі та Близькому Сходу. Ці рейси перенесені в термінали 3 і 5.

Термінал 1, незважаючи на назву, не був історично першим терміналом в Heathrow і навіть не був найстарішим на момент закриття (термінал 3 старше його на сім років). У попереднє десятиліття він обслуговував переважно рейси Star Alliance, які тепер перебазовано у відкритий у червні 2014 новий термінал 2. Расшіреніе терміналу 2 та забере згодом те місце, де зараз стоїть термінал 1. Частково ця передача вже відбулася - термінал 2 вже отримав новий пірс виходів на посадку далекомагістральних рейсів, раніше використовувався у складі терміналу 1 і знаходиться на схід від обоіх. Через кілька років доля терміналу 1 спіткає і його сусіда - термінал 3, обслуговуючий в основному далекі напрямки і є основною базою Virgin Atlantic. Його площі також послужать розширенням для терміналу 2. Россійскіе рейси усіма цими змінами незачеплені. British Airways літає в Росію з терміналу 5, решта перевізники - з терміналу 4. Тем часом засідала три роки комісія з вибору місця будівництва нової злітно-посадкової смуги в районі Лондона зробила 1 липня вибір на користь Heathrow. Якщо це рішення затвердить уряд, через кілька років в аеропорту з'явиться третя смуга. Вона буде знаходитися на північний захід від двох існуючих і дозволить збільшити кількість рейсів в аеропорту, працюючому зараз на межі пропускної здатності.
01 июля 2015, 23:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт