» Отдых » Новости туризма

На китайському острові Донгал відкрився розкішний готель

    всего 84291 отеля

На китайському острові Донгал відкрився розкішний готель

Вчора відбулося офіційне відкриття першого в Китаї пляжного готелю світової мережі преміум-курортів Club Med - Dong'Ao Island. Донгал (Дун'аодао) - заповідний зелений острів в архіпелазі Ваньшань, лежачому у водах Південно-Китайського моря на рівному віддаленні від Гонконгу і Макао. Туристів сюди доставляє за 50 хвилин пором, що відправляється з порту Сянчжоу (Чжухай). На березі знаходиться рибальське село, на високому пагорбі - традиційна китайська пагода. Решту території займають прогулянкові стежки, якими можна ходити пішки або кататися на велосипеді.

Club Med - французька компанія, заснована в 1950 році. Med у назві курортної мережі не має ніякого відношення до медицини, це скорочення від Mediterranee, тобто всі разом можна перекласти як " Середземноморський клуб ". Зараз в мережу входити більше 60 готелів в 26 країнах світу, від морських курортів до гірськолижних. У 2013 році відкрився перший офіс Club Med в Росії, так як компанія хоче залучати і російських клієнтів. Особливості готелів мережі - робота за системою " все включено ", клубна система і сімейний відпочинок.

" Все включено " має на увазі не тільки їжу та напої, а й розваги. Гостям острова Донгал пропонується величезний вибір занять: велопрогулянки, хайкинг, вітрильний спорт, стрільба з лука, акробатичні заняття на літаючої трапеції, танцювальні класи, йога, карате, катання на гідроциклах, каяках і так далі. За відпочиваючими завжди доглядає персонал - професійна команда GO, яка задовольняє всі запити клієнтів. Тут кажуть на десятках мов світу, в Club Med Dong'Ao Island є і дві російськомовні співробітниці.

Клубна система передбачає дисконтну програму для клієнтів: за статистикою, кожен другий, який побував на одному курорті Club Med, повертається туди ж або в інший готель мережі.

До послуг гостей нового готелю - чотири ресторани і безліч барів, в тому числі - біля басейну і на пляжі. На території працюють спа-центр, фітнес-зал і кілька бассейнов. Курортние готелі Club Med розраховані в першу чергу на сімейний відпочинок. Дитячі клуби про безліччю розважальних і спортивних програм працюють з 9:00 до 20:30 з двогодинною перервою, так що батьки весь цей час можуть спокійно відпочивати.

На честь відкриття ціни на проживання в Club Med Dong'Ao Island знижені. Зараз двомісний номер обійдеться в 3340 гонконгських доларів ($ 430) за дві ночі.
30 июня 2015, 14:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт