» Отдых » Новости туризма

Єгипет підвищить якість обслуговування в готелях усіх категорій

    всего 84291 отеля

Єгипет підвищить якість обслуговування в готелях усіх категорій

Для цього єгипетський уряд затвердив пропозицію Міністерства туризму та старожитностей, щоб встановити нову мінімальну ціну розміщення в готелях від 1 травня 2022 року. Нагадаємо, на законодавчому рівні, Єгипет контролює ціноутворення в готелях з 1 листопада, 2021 року. [AB]

За словами міністра туризму Єгипту, Халад Аль-Анані, цей захід вводяться таким чином, що мінімальний рівень сервісу встановлюється в готелі, а також спостерігаються санітарні та епідеміологічні правила, що зараз важливо для всіх туристів.

"Після того, як Єгипет став недоступним для російського ринку в 2011 році, багато готелів почали демпінгу, продавати номери за дуже низькими цінами. І це небезпечно для якості цього продукту, яку ми можемо запропонувати нашим гостям, а тепер за їх здоров'я. Ось чому я видав рішення встановити мінімальну ціну за номер. Це дуже прийнятна ціна - 28 доларів за номер у чотиризірковому готелі та 40 доларів за номер у п'ятизірковому готелі. Це недорого для "все включено", - сказав міністр туризму Аль-Анані.

Ціни на житло в об'єктах 3 *, 2 * та 1 * також будуть контролюватися державою. Регулювання цін на цю категорію готелів запроваджено вперше.

Готелі 3 * Не зможуть продати житло нижче 30 доларів, готелі 2 * - нижче 20 доларів, готелі 1 * - нижче 10 доларів на людину в день

Таке інновації застосовується до всієї країни, крім Luxor Provinces, Aswan та нової долини, Таба та міста Нувіба. Там це також набирає чинності, але пізніше - з 1 листопада 2022 року.

Міністр запевнив, що встановлення мінімальних цін не призведе до збільшення вартості розміщення в готелях. "Всі менеджери готелів потребують доходу після кризи. Отже, ціни не виростуть. Що насправді зросте - це якість сервісу ", - сказав чаковий аль-Анані.

Тільки не зрозуміло, як де та чому ціни на відпочинок у Єгипті вищі за відпочинок в Домінікані.

Попит на Єгипет за період новорічних свят дуже високий, а ціни відповідають збільшенню попиту. Тим не менш, туристи, які хочуть відпочити в Єгипті, дійсно привабливими цінами, можуть мати час реалізувати свої мрії цього року. На дати до Нового Року ви можете придбати тур за дуже низькими цінами.
25 декабря 2021, 22:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт