» Отдых » Новости туризма

Шрі-Ланка скасувала тести для вакцинованих українців: що змінилося

    всего 84291 отеля

Шрі-Ланка скасувала тести для вакцинованих українців: що змінилося

За новими правилами ті, хто заздалегідь зробив укол від коронавируса, звільняється від повторного ПЛР-тесту. Це стосується тільки для туристів повністю ввели вакцину від COVID.

Влада Шрі-Ланки спростили правила в'їзду для повністю вакцинованих мандрівників - як громадян країни, так і іноземців. Тепер по прильоту їм не треба буде здавати ПЛР-тест на коронавірус в міжнародному аеропорту Бандаранаїке.

Ті з в'їжджають, хто має на руках негативний ПЛР-тест (зроблений не раніше, ніж за 72 години до посадки в літак), звільняються від необхідності здавати його повторно після прибуття на Шрі-Ланку, якщо вони завершили курс вакцинації від COVID-19 і менш ніж за 14 днів до поїздки.

Відповідне правило було прийнято місцевим МОЗ 28 вересня по прохання міністра туризму Шрі-Ланки і вступає в силу з 1 жовтня.

Туристів, з моменту вакцинації яких не минуло 15 днів, доставлять в готель, де вони здадуть ПЛР-тест на 7 або 14 день відпочинку (в залежності від того, скільки днів минуло після вакцинації). У разі отримання негативних результатів, їм дозволять подорожувати по острову.

Невакцинованих туристи зможуть здати тест тільки на 14-й день після прильоту.
30 сентября 2021, 00:06

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт