» Отдых » Новости туризма

SAS ввела довічний золотий статус у програмі лояльності

    всего 84291 отеля

SAS ввела довічний золотий статус у програмі лояльності

Скандинавська авіакомпанія SAS ввела довічний золотий статус у своїй програмі лояльності Eurobonus. Він присвоюється тим пасажирам, які виконували норматив для вищих статусів Gold або Diamond протягом 10 років поспіль.

Зараз для отримання одного з цих двох елітних статусів потрібно щорічно набирати 45 тисяч балів або зробити 45 польотів на рейсах SAS або Wideroe. Набирати бали тільки що став набагато складніше: на безбагажних тарифах навіть далекомагістральні рейси приносять не більше 240 балів. На інших тарифах за один політ можна набрати в залежності від тарифного рівня від 100 до 2000 балів по Європі і від 1600 до 12000 балів на далеких маршрутах. Набір сегментів також складніше, ніж у інших компаній, бо польоти іншими перевізниками альянсу Star Alliance не враховуються.

При розрахунку 10 необхідних для довічного золотого статусу років не враховуються роки, в яких учасник отримав елітний статус в дар від компанії або іншого учасника. Зараховуються тільки роки, коли елітний статус був придбаний польотами. При цьому не робиться виключень для випадків, коли якийсь рік був пропущений через життєві обставини (хвороба, народження дітей тощо). Нагадаємо, що окремі перевізники останнім часом стали робити такі винятки: наприклад British Airways і Qantas подовжують дію елітного статусу на рік або півтора для молодих батьків.
19 декабря 2018, 13:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт