» Отдых » Новости туризма

Новорічний Талін запропонує безліч цікавих заходів

    всего 84291 отеля

Новорічний Талін запропонує безліч цікавих заходів

Неповторне зачарування свята, казковий різдвяний базар, засніжені вулички Старого міста - все це чекає туристів, які виберуть Талін для святкування Нового року і Різдва. Міські вулиці вже до початку грудня будуть прикрашені різнокольоровими гірляндами з лампочок і вбрані ялинками.

У цьому році в Талліні вперше будуть працювати два різдвяних ринку. Першим, 27 листопада, відкриється різдвяний базар на Ратушній площі, розрахований насамперед на сім'ї з дітьми. На базарі будуть розташовані міні-зоопарк із справжніми оленями, будиночки Санта-Клауса і дитячі гірки.

Різдвяний ринок в кварталі Ротерманн з єдиною в Естонії співаючою ялинкою планується відкрити 19 листопада. Обидва базару закінчать роботу 9 січня, що організовано спеціально для російських туристів, які обирають поїздку в Талін на православне Різдво.

Крім цього, в Музеї під відкритим небом 18 і 19 грудня працюватиме різдвяна село, упор в якій зроблений на традиційну естонську кухню.

В середині листопада на вулиці Харью в Старому місті буде відкритий каток, який продовжить свою роботу до березня.

З 1 по 17 грудня відбудеться фестиваль "Різдвяний джаз" (Jõulujazz), в рамках якого на різних концертних майданчиках міста пройдуть виступи естонських та світових зірок цього музичного жанру.

Туристам, що збираються провести зимові свята в Естонії, потрібно пам'ятати, що віза в цю країну оформляється протягом тижня. Щоб встигнути отримати її до Нового року, необхідно подати документи строго до 22 грудня. Також варто врахувати, що консульський відділ посольства все ретельніше перевіряє справжність бронювання готелю. Віза буде видана в строк лише за умови надання достовірних відомостей, підкреслюють в дипмісії.

Зростання турпотоку з Росії в Естонію в 2010 році склав 47%. Більшість наших туристів приїжджають в країну на новорічні канікули і в літні місяці.
03 ноября 2010, 15:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт