» Отдых » Новости туризма

Популярність відпочинку в північно-східній Естонії б'є всі рекорди

    всего 84291 отеля

Популярність відпочинку в північно-східній Естонії б'є всі рекорди

Нинішнім літом готелю і спа-готелі естонського повіту Іда-Вірумаа пережили справжній бум: у розпал сезону зняти номер без попереднього бронювання було майже неможливо. Центр розвитку туризму Цільового фонду розвитку підприємництва (EAS) підрахував, що загальна кількість туристів, що відвідали повіт в першому півріччі, виросло на 20% в порівнянні з торішніми показниками.

Всього в цей період в готелях Іда-Вірумаа туристи провели 136 000 ночей, повідомляє Postimees. ee. Традиційно Росія б'є всі рекорди: число постояльців з нашої країни виросло тут на 5000 осіб - це 75-відсоткове збільшення. Крім того, готелі відзначають зростаюче число постійних клієнтів, що доводить високий рівень якості їх роботи та задоволеність сервісом з боку туристів.

Повіт прагне пропонувати своїм гостям не тільки оздоровчий і спа-відпочинок, але і різні види активного туризму. Тут проводяться такі заходи, як День рибалки в Нарва-Йиесуу, байкерський фестиваль і Дні живої історії в Нарві.

Коментуючи нові принципи перетину кордону, представники естонського турбізнесу не змогли прийти до спільної думки, наскільки ці правила вплинуть на турпотік. Разом з тим не можна не відзначити справедливість наступного спостереження, зробленого власником одного з Нарвських готелів.

За його словами, є чимало туристів із Санкт-Петербурга, які не планують поїздку заздалегідь: "сьогодні вирішили - завтра приїхали в Нарву". В результаті всі платні стоянки в Івангород тепер "під зав'язку" забиті машинами з російськими номерами, тобто туристи залишають автомобіль на території Росії, а потім йдуть через міст пішки.

Завдяки цьому Нарва-таки отримує свою частку російського турпотоку, але якби ці мандрівники в'їхали в країну на машині - вони витратили б в Естонії більше і часу, і грошей, і, може бути, не обмежилися б тільки Нарвою.

Іда-Вірумаа - переважно російськомовний повіт на північному сході Естонії, межі якого тягнуться до Фінської затоки на півночі, до річки Нарви на сході і до Чудського озера на півдні. На його території знаходиться сама повноводна ріка Естонії - Нарва, найбільша в країні система озер, найдовший пляж на морському узбережжі (в Нарва-Йиесуу) і безліч інших цікавих місць. Цей регіон давно розвивається як курорт, а туристична інфраструктура Нарви, Нарва-Йиесуу та інших міст повіту удосконалюється рік від року.
09 сентября 2011, 16:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт