» Отдых » Новости туризма

В Естонії пройде пляжний фестиваль в місті Отепя

    всего 84291 отеля

В Естонії пройде пляжний фестиваль в місті Отепя

22 і 23 червня в Естонії відбудеться найбільший в країні пляжний фестиваль Pühajärve jaanituli.Интересно, что это мероприятие проводится в "зимней столице" страны, городе Отепя.

В рамках Pühajärve jaanituli відвідувачам, крім традиційних розваг на воді та біля неї, буде запропонована концертна програма на трьох майданчиках: головною, пляжній і танцювальної. Протягом двох днів тут виступатимуть місцеві і зарубіжні артисти і діджеї. Зіркою фестивалю стане найпопулярніша італійська співачка 90-х Alexia. Вартість одноденного квитка в передпродажі - 12 євро, на обидва дні - 20 євро. У день фестивалю вони продаються по 15 і 25 євро відповідно.

Отепя (Otepää) знаходиться в Валгаском повіті, в 40 кілометрах на південь від Тарту. Місто відоме як міжнародний центр зимового спорту і туризму. Цей популярний курорт, де можна відпочивати цілий рік, носить звання " зимової столиці " країни вже більше десяти років. А "літньою столицею " Естонії вважається Пярну.
14 июня 2012, 12:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт