» Отдых » Новости туризма

Туреччина починає широкомасштабну боротьбу за російського туриста на Чорному морі

    всего 84291 отеля

Туреччина починає широкомасштабну боротьбу за російського туриста на Чорному морі

Що таке турецькі канікули? Відповідаючи сьогодні на це питання, турист назве знамениті курорти, що прикрашають узбережжя Егейського і Середземного морів. І не помилиться, якщо тільки не вважати чорноморського узмор'я, сьогодні, хоча і поступається в рейтингу популярності своїм південним «колегам», але все частіше привертає увагу турецького уряду, націленого на його всебічний розвиток, і, мабуть, вирішив переломити ситуацію, судячи з вражаючому своїм розмахом проекту освоєння цієї частини країни.

Великомасштабні і комплексні інвестиції, які будуть спрямовуватися на спорудження курортів на турецькому узбережжі Чорного моря, покликані забезпечити цій території місце в списку найбільш затребуваних літніх напрямків Європи на період до 2024 року. До речі, влада країни не приховують, що серед цільових груп, яким адресована їх програма, лідирують туристи з Росії та України. Саме їм, у першу чергу, адресовані нові курорти, які мають зрости на турецькому узбережжі Чорного моря.

З анонсом проекту в Туреччині виступив представник Міністерства культури і туризму країни Озгюр Озашан (Ozgur Ozashan). Серед пунктів девелоперської програми - зведення сучасних курортів і будівництво не однієї дюжини готелів у містах-портах на належній Туреччини берегової лінії Чорного моря, а саме в містах Трабзон, Самсун та ін

Серйозно задуматися про розвиток туристичної інфраструктури на своєму чорноморському узбережжі турецька держава змусив вельми значний зростання турпотоку з Росії, відзначений тут влітку нинішнього року. Якщо ж говорити про обсяг турпотоку на Чорне море в цілому з країн СНД, то він зріс на 20%. Втім, в числі головних причин зростання аналітики називають прагнення туристів заощадити на відпускних витратах. Ні для кого не секрет, відпочинок на курортах турецького Чорномор'я значно нижче за ціною ніж на Егейському морі і узбережжі Анталії, не кажучи вже про дорогі російських курортах Краснодарського краю.
03 ноября 2010, 14:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт