» Отдых » Новости туризма

У Єкатеринбурзі рішенням суду турфірма «Аеролюкс» притягнута до адміністративної відповідальності

    всего 84291 отеля

У Єкатеринбурзі рішенням суду турфірма «Аеролюкс» притягнута до адміністративної відповідальності

Єкатеринбурзька турфірма «Аеролюкс» притягнута до адміністративної відповідальності за зневажливе ставлення до вимог Закону «Про захист прав споживачів», передає «Урал Бізнес Консалтинг».

Так, в результаті цілого ряду судових розглядів судом апеляційної інстанції було встановлено, що в діях «Аеролюкс» міститься осудний йому склад адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 14. 8 Кодексу Російської Федерації про адміністративні правопорушення, що знайшло своє підтвердження в матеріалах справи. Також Сімнадцятий арбітражний апеляційний суд ухвалив, що процесуальні вимоги по порушенню справи про адміністративне правопорушення та розгляду справи про адміністративне правопорушення адміністративним органом дотримані, права і законні інтереси турфірми не ущемлені.

Враховуючи висновки Сімнадцятого арбітражного апеляційного суду, в даний час Центральним Єкатеринбурзький відділом розглядається питання про порушення справи про адміністративне правопорушення за фактом недоведення турфірмою до споживача інформації про туристському продукті, передбаченої в правилах, які є істотними умовами договору і в обов'язковому порядку повинні бути включені в договір про реалізацію туристського продукту і які утворюють склад по 14. 8 ч. 1 КоАП РФ.

Варто відзначити, що за період 2009-2010 років в Центральний Єкатеринбурзький відділ неодноразово надходили скарги споживачів на дану туркомпанію, в тому числі через Уральську транспортну прокуратуру.
03 ноября 2010, 14:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт