» Отдых » Новости туризма

Любителів міні - гольфу чекають в естонській туристичної садибі

    всего 84291 отеля

Любителів міні - гольфу чекають в естонській туристичної садибі

Найбільше в Прибалтиці поле для міні - гольфу було відкрито в повіті Ляене - Вірумаа, лежачому на північному сході Естонії. Поле на 18 лунок розташоване в маєтку Віхула, на території туристичного комплексу Vihula Manor Country Club & Spa, всього в годині їзди від Талліна.

Міні - гольф - спортивна гра, учасники якої змагаються, заганяючи маленький м'ячик в спеціальні лунки ударами ключок, намагаючись пройти відведену дистанцію за мінімальне число ударів. І це не звичайний гольф у зменшеному форматі, а самостійний вид спорту. Так, якщо в звичному гольфі гравці міняють ключки, то в міні - гольфі - м'ячі. Займатися міні - гольфом можуть всі бажаючі будь-якого віку, наявність спеціальних навичок не потрібно.

Поле в маєтку Віхула має тематичний характер, пропонуючи " подорож по країнах Прибалтики ". Кожна лунка оформлена у вигляді тієї чи іншої пам'ятки Латвії, Литви чи Естонії. Завдяки цьому гравець не тільки займається спортом, але і виявляється на своєрідній екскурсії.
17 сентября 2011, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт