» Отдых » Новости туризма

Естонський курорт святкує День міста

    всего 84291 отеля

Естонський курорт святкує День міста

6 серпня естонський курорт Нарва-Йиесуу святкує День міста. У його рамках тут відбудеться безліч цікавих заходів, розрахованих на гостей всіх віків. Одним з найяскравіших подій стане карнавальна хода.

У цьому році костюмоване свято буде присвячений дачної тематики, що пояснюється наявністю безлічі історій про відомих садівників, які проживали в Гунгербурге, Усть-Нарві і Нарва-Йиесуу (це - імена міста за всю його історію). Крім тематичного костюма, учасникам карнавалу належить придумати і оригінальне транспортний засіб, на якому було б зручно пересуватися в сільській місцевості. Самі нестандартні винаходи зможуть взяти участь у конкурсі і отримати не менш цікаві призи, повідомляє РІА "Новости".

Після ходи, увечері 6 серпня, на курорті відбудеться святковий концерт, який завершиться феєрверком. А на наступний день у Світлому парку пройде "Битва духових оркестрів", в ході якої колективи з усіх кінців країни будуть боротися за перемогу.

Перший курорт у місті Нарва-Йиесуу був відкритий в 1876 році. Завдяки першокласному сервісу і вдалому місцю розташування він швидко перетворився на улюблене місце відпочинку петербурзької знаті, іменували його "перлиною Балтійського моря". В Нарва-Йиесуу в свій час гостювали Ілля Рєпін, Іван Шишкін, Микола Лєсков, Дмитро Мамін-Сибіряк, Іван Гончаров, Костянтин Бальмонт, Саша Чорний, Анна Ахматова, Ігор Северянин, Петро Чайковський та Сергій Прокоф'єв. У наші дні Нарва-Йиесуу приваблює мандрівників своїми білосніжними пляжами, якісним туристичним сервісом і мальовничою природою.

Нарва-Йиесуу лежить біля впадіння річки Нарва в Нарвський затоку, в 12 кілометрах на північ від Нарви і естонсько-російського кордону. Проте туристам, які планують відвідати Естонію на автомобілі, слід пам'ятати про нову систему перетину кордону, яка в даний час доставляє здебільшого одні незручності.
04 августа 2011, 16:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт