» Отдых » Новости туризма

Престарілого туриста з Росії пограбували в Хургаді

    всего 84291 отеля

Престарілого туриста з Росії пограбували в Хургаді

Жертвою вуличних кидал на популярному єгипетському курорті Хургада став 83 річний турист із Ленінградської області, який приїхав до Єгипту на відпочинок. В результаті інциденту туриста обпоїли клофилина і пограбували, і тільки завдяки оперативним заходам російського посольства потерпілий найближчим часом повернеться додому. Тим не менше, знайти нападників, найімовірніше, так і не вийде, передає «КП Москва».

Так, Пента-Мікко Ламберг придбав тур до Єгипту в турфірмі «Алма Тур СПб». Однак по прильоту на курорт він виявився жертвою овербукинга, туриста переселяли з готелю в готель. У підсумку турист вирішив звернутися до приймаючої компанію, щоб прояснити ситуацію, прихопивши з собою всю готівку, але дістатися до турфірми туристові так і не вдалося. Останнє що пам'ятав турист, як пересідав з одного таксі в інше, а прокинувся чоловік на будівництві вже без одягу і грошей.

Виснаженого Ламберг привезли в поліцію, звідти керівник єгипетського центру правового і соціального захисту співвітчизників Валентина шовку-Пулкачевая взяла його в свою двокімнатну квартиру, показала лікаря-росіянину. Як каже лікар, туриста обпоїли сильно чинним наркотичним засобом, найімовірніше, клофилина. На підставі протоколу поліції і копії паспорта, надісланої російським МЗС, в прискореному порядку було оформлено свідоцтво про повернення на батьківщину. Туриста повинні відправити додому в найближчі два-три дні. Однак знайти нападників, найімовірніше, вже не вийде.
03 ноября 2010, 13:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт