» Отдых » Новости туризма

У Німеччині заборонили пивні велосипеди

    всего 84291 отеля

У Німеччині заборонили пивні велосипеди

Вільне пересування пивних велосипедів - пабів на колесах - було заборонено в Німеччині після того, як суд Дюссельдорфа визнав їх небезпечними для людей і створюють незручності для автомобілістів і пішоходів.

Пивні велосипеди прийшли в Німеччину з Нідерландів. Їх використовували в 34 німецьких містах. Це був один з найпопулярніших способів туристичного проведення часу. "На борту" пивного велосипеда можна було і випити, і взяти участь в екскурсії. За столом на колесах могли поміститися 16 чоловік. Багато орендували їх для проведення вечірок.

Суд Дюссельдорфа заборонив пивні велосипеди після отримання численних скарг з боку водіїв автомобілів, повідомляє Guardian. Заявники стверджували, що через пабів на колесах на вулицях утворюються пробки. Крім того, всі учасники екскурсії зазвичай рано чи пізно виявлялися п'яні, що призводило до небезпечних ситуацій на дорогах.

Тепер власники контор з прокату велосипедів повинні подавати прохання в муніципалітет з проханням видати їм дозвіл на відновлення маршруту. Компанія BierBike заявила, що буде боротися за відновлення в правах. Її керівник Удо Клемт сказав, що нова заборона шкодить його успішному бізнесу: велосипеди орендуються не менше 150 тисяч разів за рік. Клемт стверджує, що велосипеди його компанії ніколи не були причиною аварій, і ні один з його клієнтів за весь час не постраждав.

Велосипеди орендувалися мінімум на дві години за 280 євро. Учасників пивний екскурсії обмежували в алкоголі - більше 10 літрів пива на годину групі не наливали. Велосипед робив регулярні зупинки для відвідування туалетів. Порушників громадського порядку, не дотримуються санітарні норми, загрожував штраф в 250 євро. Раніше пивні велосипеди були заборонені в Амстердамі.
03 ноября 2010, 14:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт