» Отдых » Новости туризма

Турпотік до Естонії зростає

    всего 84291 отеля

Турпотік до Естонії зростає

За перші п'ять місяців року Естонію з ночівлею відвідало 941160 іноземних туристів - це на 7% більше, ніж у минулому році. При цьому найпомітніше зросла кількість туристів з Росії.

Якщо за весь минулий рік Естонію відвідало 203 204 російських туриста, то за п'ять перших місяців нинішнього року - вже 107 984, що на 26 663 перевищує показники аналогічного періоду 2011 року, повідомляє DELFI. Такі дані надали експерти Фонду розвитку підприємництва Естонії, підкреслюючи, що з Росії до того ж приїжджає значне число гостей, які не ночують в готелях, тому дані цифри не відображаються в статистиці.

У першому півріччі зросла також кількість туристів з Латвії, Німеччини, Данії та Польщі, а зменшилося - з Іспанії, Китаю, Великобританії і Фінляндії. Найпопулярніший пункт призначення в Естонії - Таллінн, де зупиняється на нічліг 70% від загальної кількості іноземних туристів. Тим часом Естонія прагне залучити туристів і в інші свої регіони. У самих різних частинах країни проходять незвичайні фестивалі, в тому числі безкоштовні для відвідування, створюються цікаві екскурсійні та пригодницькі маршрути, розвивається екотуризм.
08 августа 2012, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт