» Отдых » Новости туризма

Персонал готелю отримав гашиш замість чайових

    всего 84291 отеля

Персонал готелю отримав гашиш замість чайових

Замість чайових за бездоганне обслуговування туристка з Бразилії віддячила турботливий персонал тель - авівському готелі « Метрополітен » чудо - цукерками. Однак замість солодких цукерок в пакеті лежало трохи більше 1 кілограма гашишу, повідомляє ІА « ISRAland »

В той час коли туристка покидала свій готельний номер, щоб відбути в аеропорт, вона радісно вручила цей « подарунок » коридорного зі словами: « Це вам і вашим товаришам по службі ». Працівник готелю був вельми спантеличений, коли під час обідньої перерви дослідивши подарунок виявив у пакеті 1. 2 кілограма наркотику, після чого звернувся в поліцію.

Поліцейські кинулися в аеропорт, куди разом зі своїми батьками вже встигла від'їхати 27-річна бразильська туристка. За 13 хвилин до вильоту до Бразилії всю сім'ю зняли з рейсу і заарештували. Сьогодні суд вирішить питання про продовження перебування всіх трьох під вартою.
03 ноября 2010, 13:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт