» Отдых » Новости туризма

Популярність відпочинку в Естонії призведе до подорожчання готелів

    всего 84291 отеля

Популярність відпочинку в Естонії призведе до подорожчання готелів

Літо 2010 року принесло Естонії на 10% туристів більше, ніж роком раніше. Протягом трьох літніх місяців в готелях країни зупинилося 911 000 постояльців; іноземних туристів було на 59 тисяч осіб більше, ніж влітку минулого року.

Всього за цей час послугами підприємств, що пропонують розміщення в Естонії, скористалися 612 000 іноземних туристів, що є найвищим річним показником останнього десятиліття.

У порівнянні з минулим роком, Естонію відвідало більше мандрівників з Фінляндії, Росії, Німеччини, Великобританії та Латвії. При цьому якщо фінські туристи в основному прибувають в Таллін лише на один день, без ночівлі в готелях, то росіяни затримуються тут надовго.

Однак, незважаючи на рекордне число клієнтів, в наступному році естонська туристична сфера подорожчає. Як зазначають фахівці, зараз в 4-зірковому таллінському готелі можна переночувати за 20 євро. Місце в хостелі можна знайти за 5 євро. Це - рекордно низькі показники для Європи, і надовго вони не затримаються, повідомляє DELFI.

У наступному році Таллінн стане культурною столицею; безліч заходів приверне ще більше туристів, ніж приїхало протягом 2010 року - тому готельний сектор країни готовий підвищувати розцінки.
13 октября 2010, 09:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт