» Отдых » Новости туризма

Готелі Єгипту переживають небувалий розквіт

    всего 84291 отеля

Готелі Єгипту переживають небувалий розквіт

В даний час Єгипет спостерігає не бачений раніше бум туристичної індустрії, який направляє дану країну з глибинними історичними коренями на передові розвивається галузі. За даними недавньої статистики «Euromonitor International» за останні чотири роки доходи туризму зросли на 40%.

З метою збільшення національного доходу від туризму країна направила частину іноземних інвестицій на будівництво нових готелів для розміщення зростаючого числа туристів. Дана тенденція є рушійною силою для «IQPC's Hotel Design and Construction Egypt», яка пройде з 12 по 15 грудня 2010 року.

Коли Симона Купера, президента і головного управляючого «Ritz-Carlton Hotel Company», попросили прокоментувати справжню ринкову ситуацію, він відповів: «Із зростанням туризму, збільшенням економічної потужності Єгипту, стабільним розвитком необхідної інфраструктури та інвестиційною підтримкою з боку єгипетського туризму та готельного сектору ми бачимо, що розвиток всередині Єгипту є важливою стратегією для майбутнього планування ».

Здається, що не тільки провідні готельні оператори хочуть приєднатися до зростаючого ринку. Висловлювання Купера знайшло відображення в словах Валіда Махаммед Абдель садимо, «HGBD Arabia». У недавньому дослідженні керуючий відділом проектування висловив свою думку щодо туристичного ринку: «Єгипет є здоровим прибутковим ринком, у багатьох місцях якого необхідно створити готелі і курорти. » Експерти вказують на необхідність створення відповідного рівня вишуканості при проектуванні і будівництві готелів для задоволення зростаючого туристичного попиту.

З ростом туріндустрії для її лідерів стало очевидним, що слід дотримуватися цієї тенденції і трансформувати розвивається туристичний ринок даного регіону в стан досконалості. Як зазначалося раніше, даний регіон має великі потенційні можливості для будівельних проектів, немає сумнівів у тому, що тут є попит. Для того, щоб хотельери дізнавалися більше про ринкові напрямках, їм слід об'єднатися і зрозуміти місцеві особливості будівництва готелів.

«Hotel Design and Construction Egypt» представить ситуаційне дослідження, розгляне питання, що стосуються надійності та ведення готельних проектів і представить внутрішні прийоми індустрії, що забезпечують будівництво готелів з урахуванням культурних аспектів і наявного попиту. На що проходить в Каїрі з 12 по 15 грудня поточного року виставці «IQPC» по будівництву готелів зберуться кращі фахівці для обміну провідними технологіями проектування об'єктів для написання будівельних норм і правил та врегулювання очікувань акціонерів з метою втілення в життя особливостей брендів при переході з етапу проектування на етап будівництва.
13 октября 2010, 09:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт