» Отдых » Новости туризма

Зростання російського турпотоку в ОАЕ забезпечать неповоротні туристи

    всего 84291 отеля

Зростання російського турпотоку в ОАЕ забезпечать неповоротні туристи

Курорти ОАЕ в майбутньому зимовому сезоні, за різними експертними оцінками, повинні показати приріст турпотоку в інтервалі від 30 до 60%, однак основне зростання може бути досягнутий за рахунок використання привабливою цінової політики, яка зможе залучити неповоротних туристів. Але в теж час туроператори не передбачають надлишку перевезення за винятком низьких дат. Що стосується демпінгу, то цієї зими, найімовірніше, їм будуть грішити лише туроператори-новачки з невеликими обсягами.

Так, за спостереженням замдиректора туркомпанії «Російський Експрес» Геннадія Косарєва, літні напрямки в цьому році, в середньому, показали зростання на 30-40%. Відповідно, подібної картини очікують і від ОАЕ. Водночас експерт зазначив, що надлишку перевезення на напрямку в цьому році не очікується, тому що основні гравці вдало розсілися на літаках «Аерофлоту» і «Трансаеро». «Тим не менше, для піку сезону даного обсягу перевезення виявиться мало, а для низьких дат він навпаки може виявитися дещо завищеними. Глибина продажів на даний момент досягає другої половини листопада. Примітно, що тури на листопадові свята з 29 жовтня по 7 листопада продавалися краще, ніж тури з 2-го по 9 листопада, але і вони пізніше закрилися повністю », - пояснив співрозмовник. Що стосується демпінгу, який вже з'явився на старті сезону, то як виявилось, їм займалися не великі гравці, а туроператори-новачки з невеликими обсягами.

Не помітили збільшення рівня перевезення і в туркомпанії «ІнтАер», де також прогнозують зростання обсягів турпотоку. «Наші обсяги продажів збільшилися порівняно з минулорічними на 20-25%, найімовірніше, через те, що ми взяли блоки місць на« Аерофлоті », - розповіла кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Оксана Иванченкова, замдиректора по туризму« ІнтАер ». Однак експерт відзначила появу ряду тривожних тенденцій на напрямку. «У цьому році на ОАЕ виходять нові гравці і завдяки їх ціновій політиці, необхідної для захоплення своєї частки на ринку, на напрямку з'явився демпінг. Втім, в результаті таких «ігор» з цінами подорож в ОАЕ зможуть дозволити собі ті туристи, які раніше не розглядали Емірати в якості місця для відпочинку. Також варто відзначити, що саме такий контингент туристів зазвичай є безповоротним по ОАЕ. Що гойдається прикладів подібних «цін», то вже на заїзди листопада з'являється пропозиції за $ 394 на 3 ночі, а це вартість лише одного квитка. Тим не менше, кількість забезпечених туристів на напрямку не скоротилася », - пояснила пані Иванченкова.

Зміцнити свої позиції по Еміратам в наступаючому сезоні збирається і туркомпания «Наталі Турс», в планах якої значиться збільшення обсягів на 50% -60% в порівнянні з минулим роком, повідомили в PR-службі туроператора. При цьому, за спостереженнями туроператора, спостерігається помірне зростання цін у межах 10-15% на вартість проживання в готелях Мадінат, Джумейри і Палм Джумейра. Підросли за ціною і майже всі готелі в Шарджі, особливо 4-5 *.
12 октября 2010, 22:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт