» Отдых » Новости туризма

Марокканський сезон минулого літа оцінений неоднозначно

    всего 84291 отеля

Марокканський сезон минулого літа оцінений неоднозначно

Нинішній літній сезон виявився вдалим на марокканському напрямку, туроператори збільшили обсяги в 1. 5 рази, забезпечуючи при цьому високу завантаження своїх чартерів. Однак, за спостереженням ряду гравців, ситуація з продажами турів в Марокко не завжди носила гладкий характер, різні спецпропозиції з характерними для демпінгу цінами з'являлися протягом усього літнього періоду.

«Цей сезон на марокканському напрямку виявився для нас успішним. Останній вивізного рейс запланований на 7 листопада. При цьому, незважаючи на те, що перевезення була збільшена, попит був настільки високим, що всі наші блоки закривалися повністю і без втрат. Хоча SPO час від часу все ж з'являлися, але їх кількість була незначною », - розповіла кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »керівник марокканського відділу туркомпанії« Ванд Інтернешнл Тур »Наталя Кириченко. За оцінкою експерта, за рахунок істотного збільшення перевезення на напрямку «Ванду» вдалося відправити на відпочинок в Марокко в 1. 5 рази більше туристів, ніж у минулому сезоні.

Також позитивно оцінили закінчується літній сезон і в туркомпанії «Фламінго», яка основну перевезення туристів в цю північноафриканську країну здійснює на регулярних рейсах. «У більшій мірі ми працюємо з регулярними авіакомпаніями, які літають в Марракеш і Касабланку - це 70-80% нашого турпотоку, і менше орієнтуємося на чартерні програми. При цьому закінчується літній сезон показав позитивну тенденцію щодо збільшення попиту в Марокко не тільки на чартерах, але і на регулярних рейсах », - повідомила Ганна Спіріна, директор з туризму туркомпанії« Фламінго ».

Однак, на перевірку виявилося, що спецпропозиції на напрямку були присутні протягом всього сезону, хоча і не носили фатального характеру, вважає Антон Абрамов, начальник департаменту Марокко компанії «Капітал тур». «У травні і червні SPO по Марокко були вельми гарячими, в липні продажі різко збільшилися через смог у Москві, коли багато туристів віддали перевагу виїхати з столиці до нормалізації обстановки. Серпень і вересень також показали хорошу завантаження, а ось кінець вересня ознаменувався спадом, так як сезон по Марокко підійшов до кінця. Природно, це спричинило за собою появу досить великої кількості спецпропозицій », - пояснив співрозмовник. При цьому, за його оцінками, середнє завантаження чартерів на протязі всього сезону становила 98-99%. Також пан Абрамов відзначив, що навіть при 50% збільшенні перевезення в наступному році на ринку збережеться досить висока стабільність. «Я не думаю, що чергове збільшення обсягів повітря на наступний сезон призведе до дисбалансу попиту і пропозиції, і літаки літатимуть напівпорожніми», - підбив підсумок експерт.
13 октября 2010, 00:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт