» Отдых » Новости туризма

У Франції триває загальний страйк

    всего 84291 отеля

У Франції триває загальний страйк

У середу 13 жовтня під Франції продовжиться загальнонаціональний страйк, що почалася у вівторок. Найбільші профспілки країни незадоволені планованої пенсійною реформою і підвищенням пенсійного віку. Акція призвела до масштабних проблем: не працює безліч установ в самих різних сферах, а пересуватися по країні скрутно. Спостерігаються також скасування і затримки авіарейсів, у тому числі міжнародних, однак маршрути в Росію поки не порушені.

Зокрема, на залізниці буде скасовано більшість поїздів. Високошвидкісні TGV здійснять в середньому близько 30% рейсів, а на провінційних маршрутах - лише 20%. Швидкі Corail TEOZ виконають лише близько 30% рейсів, паризькі приміські поїзди - приблизно 40%. Швидкісне сполучення з Великобританією на поїздах Eurostar не постраждає, а на лініях Thalys і TGV в Нідерланди, Бельгію та Німеччину будуть працювати близько 80% звичайного числа поїздів. Повідомлення зі Швейцарією майже не постраждає, а от рейси в Італію і Іспанію, як і всі внутріфранцузскіе нічні поїзди - під питанням.

У паризькому метро скасовано близько третини рейсів, при цьому на різних лініях акція позначиться по-різному: передбачається, що лінії 11 і 14 будуть працювати нормально, а на інших залишиться від 50% до 90% поїздів. Пасажири автобусів недорахуються чверті рейсів. На лінії електричок RER з центру Парижа в обидва аеропорти більшість поїздів анульовано, і добиратися краще альтернативним транспортом.
13 октября 2010, 08:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт