» Отдых » Новости туризма

Леви вбили туриста

    всего 84291 отеля

Леви вбили туриста

Леви до смерті понівечили чоловіка, коли він купався в невідгородженої таборі на території природного заповідника в Зімбабве. Через браконьєрство спостерігається зростання подібних смертельних випадків, повідомили захисники природи.

5 левів напали на 59-річного туриста, коли він купався в природному джерелі Чітаке Спрінгс на території туристичного таборі, що розташувався в заповіднику Манна Пулз, повідомив Джонні Родрігес, голова «Zimbabwe Conservation Task Force».

Нещасний був останнім з групи туристів, що складається з членів його сім'ї та друзів, хто приймав душ під водоспадом. «Вони почули дикий крик і гарчання левів, після чого кинулися до джерела, де виявили свого супутника, який вже помер від глибокої рани в районі горла», сказав Родрігес. Леви пішли тільки після того, як гід сафарі включив автомобільні фари і вистрілив з рушниці в повітря.

«Ми звертаємося до всіх туристів, щоб вони були гранично обережні. Тварини стали поводитися вкрай непередбачувано », - сказав Родрігес, додавши, що дедалі частіші випадки браконьєрства призвели до того, що тварини стали більш агресивні по відношенню до людини.

Минулого місяця південно-африканський бізнесмен загинув унаслідок напад на нього слона в національному заповіднику Матусадона. «Через браконьєрства і ряду випадків відстрілу слонів, ці тварини стали становити велику небезпеку», - говорить Родрігес.

Незабаром після смерті цього туриста загинув ветеран руху захисників природи Стів Кок. На нього напав поранений буйвол, коли він прибирав пастки, розставлені браконьєрами.

У вересні на туриста напала слониха, коли він їхав на велосипеді в місто Каріба, розташований на березі озера на північний захід від Хараре. Він ледь вижив після такого кошмару. Турист розповів, що спробував крутити педалі щосили, щоб втекти від слонихи зі слоненям, але до нещастя у велосипеда зірвалася ланцюг. Він кинув велосипед і почав тікати, але поблизу не виявилося ні дерев, ні стовпів ліній електропередач, на які можна було б залізти. Нещасний спробував сховатися в пісочної канаві, коли слониха наздогнала його. Вона підсікла його під спину і стегна і відкинула в колючі кущі. Турист відбувся ранами та переломами ребер.
08 ноября 2010, 16:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт