» Отдых » Новости туризма

Кількість російських туристів в Іспанії виросло на 60. 6 %

    всего 84291 отеля

Кількість російських туристів в Іспанії виросло на 60. 6 %

Консульський відділ іспанського посольства в Москві у вересні цього року видав 46484 шенгенських віз ( +71. 2 % у порівнянні з вереснем 2009 року ). В цілому за період з січня по вересень 2010 року посольство видало 382 410 віз, що на 60. 6 % більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

За даними аналітиків ринку така статистика є показником зростаючої популярності Іспанії серед російських туристів. Цей факт можна також пояснити тим, що іспанське посольство видає візи строком на 6 місяців, даючи можливість кілька разів відвідати Іспанію та інші шенгенські країни.

« Цього літа попит на Іспанію був дійсно високим. Даний напрямок було дуже затребуване. У нас спостерігався великий ріст обсягу продажів у порівнянні із запланованим. Даний факт може бути підтверджений статистикою з видачі віз », - каже Інна Белтюкова, генеральний директор компанії « Capital Tour ».
08 ноября 2010, 13:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт