» Отдых » Новости туризма

Росія посилила вимоги до претендентів візи з Німеччини

    всего 84291 отеля

Росія посилила вимоги до претендентів візи з Німеччини

З 1 листопада для німецьких громадян, які бажають відвідати Росію, діють більш жорсткі, ніж раніше, візові правила. Вони аналогічні тим, які поширюються на росіян, прямують до Німеччини.

Зокрема, бізнесмени повинні представити дані про свої доходи за один місяць або довести наявність у них власної фірми. Туристи та інші особи, які подорожують в приватному порядку, повинні докласти роздруківку свого банківського рахунку або "надати інші гарантії своєї готовності повернутися до Німеччини", повідомляє "Німецька хвиля".

Нагадаємо, практично одночасно урядом Росії ухвалено рішення про збільшення в'їзного турпотоку за кордону. На ці цілі в найближчі 5 років буде виділено близько 352 мільярдів рублів. Гроші підуть в першу чергу на модернізацію інфраструктури, навчання персоналу та підвищення його кваліфікації, а також на запуск потужної рекламної кампанії за кордоном.

У більшості країн претендентам візи в Росію потрібно лише заповнити анкету, сплатити консульський збір, придбати медичну страховку, сфотографуватися і надати запрошення, яке порівняно недорого оформляє будь-яка місцева туристична фірма.

Підвищені вимоги до пакету документів, які Росія пояснює "принципом взаємності", зводять всі старання по залученню туристів практично до нуля. На думку експертів, жорсткість візового режиму змусить багатьох відмовитися від поїздок до РФ, а зарубіжний турпотік буде формуватися, по всій видимості, за рахунок громадян колишніх радянських республік.

Агентство dpa відзначає, що в минулому році Росію відвідало понад півмільйона громадян ФРН.
08 ноября 2010, 13:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт