» Отдых » Новости туризма

Міністр з туризму Ізраїлю закликає своїх громадян бойкотувати Туреччину

    всего 84291 отеля

Міністр з туризму Ізраїлю закликає своїх громадян бойкотувати Туреччину

Утриматися від відпускних поїздок до Туреччини закликав своїх співвітчизників Міністр з туризму Ізраїлю Стас Місежніков (Stas Misezhnikov), відреагувавши таким чином на виступ Ради національної безпеки країни на Босфорі і Дарданеллах, угледів в поведінці Ізраїлю загрозу близькосхідної безпеки.

«Наших громадян в Туреччині нічого не тримає», - відверто зізнався міністр журналістам в кулуарах щотижневої наради Кабінету міністрів країни, додавши, що «турки самі собі створюють проблеми своїми заявами та виступами». «Чим швидше ми перестанемо їздити до них в гості, тим швидше до них дійде наш урок», - порадив Місежніков, маючи на увазі країну, в якій ще зовсім недавно Ізраїль бачив союзника в цьому регіоні, а ізраїльтяни - одне з улюблених місць відпочинку та туризму. «Розлучення», як можна було б охарактеризувати нинішні взаємини двох сусідів, став результатом атаки ізраїльських військових на турецький корабель, що мав намір прорвати ізраїльську морську блокаду Сектора Газа. Все відбулося 31 травня і закінчилося загибеллю дев'яти громадян Туреччини.

Ізраїльський міністр по туризму дав свої коментарі до інформації ЗМІ, які повідомили в про те, що Рада національної безпеки Туреччини перевів Ізраїль в список країн, які своїми діями створюють загрозу національним інтересам цієї країни в регіоні. У повідомленні, зокрема, наводиться посилання на фрагмент заяви Ради безпеки, в якому Туреччина висловлює свою стурбованість тим, що Ізраїль здатний дестабілізувати обстановку в цій частині світу, маючи на увазі, перш за все, конфлікт з Палестиною, заклики до активної протидії іранській ядерній програмі. Не менше стурбована Туреччина і перспективою військової компанії, яку Ізраїль нібито може розвернути проти Лівану.
08 ноября 2010, 13:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт