» Отдых » Новости туризма

З прокльонами на адресу туристів Мальдіви вирішили боротися штрафами

    всего 84291 отеля

З прокльонами на адресу туристів Мальдіви вирішили боротися штрафами

Оговтавшись від скандалу, винуватцем якого виявився місцевий священнослужитель, що обрушив прокляття на голову швейцарських туристів, які вирішили ще раз поклястися у вічній любові до труни перед Богом і людьми, Мальдівські острови з холодною головою узаконили новий звід правил для одруження іноземних туристів, ваблених сюди «цукровими» пісками узбережжя.

Серед іншого, в офіційній заяві, з яким уряд виступив у четвер, окремої уваги удостоїлися готелі, тепер обізнані про те, що всяка спроба порушити встановлену процедуру буде каратися штрафом у розмірі 78,000 доларів США. За новими правилами, клятви наречених повинні вимовлятися в присутності представників адміністрації готелю або курорту. Наречений з нареченою вправі вибрати мову, на якій буде відбуватися обряд, і навіть замовити переклад всієї церемонії. Священикові і його служка (як і іншим офіційним особам) категорично забороняється здійснювати дії, які можуть завдати образу чи приниження на релігійному грунті (незалежно від віросповідання молодят). Те ж саме відносно культури і традицій Мальдівських островів. Про це також йдеться в урядовому документі.

  Не далі як минулого тижня в соціальну мережу «YouTube» просочився відеосюжет з англійськими субтитрами, що розповідає про те, як під час одруження подружжя зі Швейцарії потрапили під шквал образ і прокльонів, щедро сипалися з вуст священика, який проводив церемонію. Заспів в молитовному, як і належить в таких випадках, ритмі рідною мовою, сей «служитель» Господа Бога обізвав їх «свинями» і пообіцяв, що у них народяться діти з мітками на тілі, що свідчать про їх незаконне появі на світ.

  Президент держави Мохаммед Нашид (Mohammed Nasheed) приніс свої вибачення швейцарцям, імена яких так і залишилися за кадром. Поліція затримала священика і його помічника, повідомивши пізніше, що станом на четвер обидва залишаються за гратами, і про їх звільнення мови не йде.

Розташований в Індійському океані Мальдівський архіпелаг з населенням 350 тисяч чоловік користується особливою популярністю серед туристів, які давно облюбували його для шлюбних церемоній і медового місяця.
08 ноября 2010, 13:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт