» Отдых » Новости туризма

Вересень виявився для Іспанії п'ятим місяцем безперервного зростання в'їзного турпотоку

    всего 84291 отеля

Вересень виявився для Іспанії п'ятим місяцем безперервного зростання в'їзного турпотоку

Згідно іспанським урядовими даними, у вересні, п'ятому за рахунком місяці безперервного річного зростання, збільшилося число іноземних туристів, що приїжджають на відпочинок до Іспанії, при цьому двозначне зростання намітився серед відпочиваючих з Німеччини. [Ab ]

Минулого місяця країну відвідало 5. 2 млн. іноземних туристів, що на 4. 2% більше відносно аналогічного місяця 2009 року, німці та британці склали майже половину всіх прибулих, повідомляється в заяві міністерства туризму.

У той час як турпотік з Великобританії впав на 0. 3% до 1. 46 млн. , число туристів з Німеччини, економіка якої переконливо оговталася після рецесії, виросло на 11. 4% до 1. 03 млн.

У вересні збільшилося також число туристів з Росії, Франції, Італії та Нідерландів.

За перші 9 місяців поточного року в'їзний турпотік становив 42. 4 млн. , на 0. 8% більше ніж за той же період минулого року.

Туризм, що становить близько 10% іспанської економіки, постраждав від світової економічної кризи і жорсткої конкурентної боротьби з боку більш дешевих напрямків на сході Середземномор'я, таких як Туреччина і Єгипет.

У 2009 році країну відвідало 52. 5млн. , На 8. 7% менше, ніж у попередньому році, коли Іспанія втратила своє друге місце в списку найбільш відвідуваних країн після США.

У 2008 році в'їзний турпотік скоротився на 2. 3% порівняно з попереднім роком, це було перше подібне зміна за останні десять з гаком років.
26 октября 2010, 13:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт