» Отдых » Новости туризма

На 2011 рік німці планують тривалі туристичні поїздки

    всего 84291 отеля

На 2011 рік німці планують тривалі туристичні поїздки

За даними проведеного нещодавно дослідження ADAC, 71. 2% населення Німеччини з твердою впевненістю намір забронювати на наступний рік тривалі туристичні поїздки, що на майже на 6% більше, ніж у 2009 році.

Одночасно з поліпшенням економічної ситуації в Німеччині її жителі стали виявляти більше бажання відправитися в подорожі тривалість в декілька тижнів. Д-р Мартін Бак, директор центру подорожей та логістики виставкового центру в Берліні «Messe Berlin» говорить: «Завдяки відновлюється економіці туріндустрія почала знову набирати швидкість. Найважчий етап рецесії вже позаду, і німці знов знаходять репутацію самою мандрівною нації в світі. У даному контексті з'являються дві категорії людей: у першої основний фокус спрямований на вибір напрямку, у другої - це бюджет, який в основному і визначає місце проведення відпустки ».

Майже 60% опитаних планують вирушити в подорож до кінця нинішнього року. За даними дослідження рішення про поїздки все також в основному обумовлені індивідуальним бюджетом. Незважаючи ні на що, подорожі знову отримали свій пріоритет в незалежності від соціального рівня. Так 41. 1% опитаних людей, які сказали, що їхнє економічне становище було «поганим або дуже поганим», планують вирушити на відпочинок до кінця року, що на 6% більше, ніж у 2009 році.

За даними опитування ADAC відпочиваючі очікують підвищення цін. Більше 50% опитаних вважають, що подорожчають комплексні тури, готелі та круїзи. Зокрема очікують збільшення вартості авіаквитків через зростання вартості чартерних рейсів (63. 2%) та рейсів регулярних (72%). 79. 1% очікує в майбутньому зростання цін квитків на потяги.

Для німців їх власна країна є найбільш популярним місцем відпочинку. Більше 28% опитаних мають намір провести свій наступний відпустку де-небудь між Фленсбург і Гарміш-Партенкірхені. На другому місці за вибором напрямків для подорожей знаходиться Італія (більше 11%), потім йде Іспанія (близько 10%).
26 октября 2010, 12:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт