» Отдых » Новости туризма

На Канарських островах в Іспанії почалося виверження вулкана евакуювали 5000 людей

    всего 84291 отеля

На Канарських островах в Іспанії почалося виверження вулкана евакуювали 5000 людей

На іспанському острові Пальма, що входить в Канарський архіпелаг в Атлантичному океані, почалося виверження вулкана Кумбре-Велья.

Влада евакуювала 5 тисяч жителів через виверження вулкана і небезпеки на острові Ла Пальма (La Palma), можливо евакуюють більше, навколо вулкана La Cumbre Vieja живуть близько 35 тисяч чоловік.

Виверження почалося в неділю о 15:12 за місцевим часом, перед виверженням був сильний землетрус, після якого настав величезний стовп диму і викид попелу. Спочатку магма викликала дві тріщини, через які текли потоки лави. Всього за кілька годин таких тріщин стало сім.

Через виверження перекриті кілька доріг, лава вже досягла деяких будинків. Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес в зв'язку зі сформованою ситуацією відклав від'їзд в Нью-Йорк і прибув на острів.

На острові Пальма раніше булj оголошено стан підвищеної готовності після того, як за один тиждень навколо вулкана було зареєстровано понад 22 000 підземних поштовхів.
20 сентября 2021, 10:36


Тэги: La Palma, La Cumbre Vieja





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт