» Отдых » Новости туризма

Готель Catalonia Passeig de Gràcia відкрив новий «номер 4.0»

    всего 84291 отеля

Готель Catalonia Passeig de Gràcia відкрив новий «номер 4.0»

Барселонський готель Catalonia Passeig de Gràcia став піонером в застосуванні нових технологій в готельному бізнесі: в одному з номерів класу «люкс» було встановлено обладнання для створення ефекту 4D. За допомогою проектора MK Player360 гості можуть перетворити простір кімнати: стеля, підлога і стіни стануть екранами. Зображенням легко керувати за допомогою iPod і додатки, розробленого командою каталонського стартапу Broomx Technologies.

Завдяки технологіям, застосовуваним в створенні віртуальної реальності, можна, не встаючи з дивана, зануритися на морське дно, прогулятися по Барселоні, подивитися на всесвітньо відомі пам'ятки з висоти пташиного польоту або опинитися в джунглях. У додатку є можливість вибирати власні відео і фото і проектувати їх. Особливість технології Broomx - її «дружелюбність» до користувача: для того щоб опинитися у віртуальній реальності, більше не потрібно надягати спеціальні окуляри або користуватися іншими девайсами.

«Особливий» номер в готелі Catalonia отримав назву Immersive Art Junior Suite. Його ціна в порівнянні з іншими номерами того ж класу зросла на 50 євро. Щоб зробити унікальну кімнату доступною для гостей, керівництво інвестувало приблизно 12 000 євро - ця сума пішла на покупку і установку проектора і трансформацію простору в кімнаті за допомогою системи полотен, що відокремлюють спальне місце від решти номера.
04 августа 2017, 10:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт