» Отдых » Новости туризма

Туристична «наука» пішла у справі Черкізона

    всего 84291 отеля

Туристична «наука» пішла у справі Черкізона

Колишньому ректорові Російського державного університету фізкультури, спорту і туризму (РГУФКСіТ) Олегу Матицину пред'явлено звинувачення в перевищенні повноважень із заподіянням шкоди державі в 120 млн. рублів. Фактично замість освітньої діяльності з підготовки кадрів для туризму, псевдо-науковець «приторговував» російської землею на користь власника «Черкізона» Тельмана Ісмаїлова, що побудував в Туреччині на гроші від діяльності цього ринку химерно-розкішний готель «Мардан-Палас».

Як повідомив журналістам Володимир Маркін, офіційний представник Слідчого комітету РФ, колишній керівник спортивно-туристичного ВНЗ «здав в оренду комерційним структурам земельну ділянку, що перебуває у федеральній власності, розташований за адресою Москва, Бузковий бульвар, володіння 4, на території якого функціонував так званий« Черкізовський ринок ». Цією злочинною діяльністю «вчений» від спорту і туризму займався з липня 2001 по червень 2006 року.

За версією слідства, за вказаний період в результаті незаконних дій екс-ректора бюджету Росії у вигляді недоотриманих податків було завдано шкоди в сумі більше 120 млн рублів. В результаті Головне слідче управління СК пред'явило Олегу Матицину обвинувачення за ч. 3 ст. 286 КК РФ «Перевищення посадових повноважень із заподіянням тяжких наслідків». Стаття передбачає покарання від 3 до 10 років позбавлення волі. Також ця стаття передбачає можливість позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.
26 октября 2010, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт