» Отдых » Новости туризма

На Ібіці відкрився готель Nobu

    всего 84291 отеля

На Ібіці відкрився готель Nobu

На іспанському острові Ібіца відчинив двері перший в Європі готель мережі Nibu, одним із співвласників якої є американський актор, режисер і продюсер Роберт Де Ніро. Будівництво п'ятизіркового готелю обійшлося в 8 мільйонів євро. Nobu Hotel Ibiza Bay розташований на популярному пляжі Таламанка (Talamanca) на південно-східній стороні острова і пропонує гостям 163 номери, включаючи сьюти. В обробці приміщень готелю використовувалися тільки натуральні матеріали, в тому числі - кераміка.

До послуг постояльців - спа-комплекс Six Senses Spa, фітнес-центр, салони краси, бар, пляжні будиночки і тераси на свіжому повітрі. Як повідомляє "Іспанія по-російськи", на території готелю знаходиться ексклюзивна ресторанна зона з чотирьох закладів на чолі з фірмовим рестораном мережі Nobu.

Six Senses Spa, заняття йогою, фітнес-центр, салони манікюру і педикюру, бар, пляжні будиночки і тераси на свіжому повітрі. Крім того, є ексклюзивна ресторанна зона з чотирьох закладів на чолі з фірмовим рестораном мережі Nobu.

Вартість проживання в новому готелі - від 500 євро на добу за двомісний номер.
05 июля 2017, 11:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт