» Отдых » Новости туризма

У Мадриді відкрився готель для дорослих

    всего 84291 отеля

У Мадриді відкрився готель для дорослих

Готельна компанія Marriott International відкрила в центрі Мадрида бутик-готель Círculo Gran Vía - розкішний готель увійшла в групу Autograph Collection Hotels. Готель займає історичну будівлю на Гран-віа (Gran Vía) - жвавій вулиці з елегантними будинками - і приймає тільки дорослих постояльців, забезпечуючи їм спокійний і розмірений відпочинок.

В готелі Círculo Gran Vía - 71 дизайнерський номер. У кожному - робочий стіл, телевізор, міні-бар і безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi.

У готелі розташовано казино Gran Vía, що пропонує столи для гри в баккару, покер, блек-джек і американську рулетку, повідомляє прес-служба Marriott International. Вітальні готелю служить Royal Hall - величезна і атмосферний простір з розкішними меблями, де постояльці можуть відпочити, почитати, або насолодитися коктейлем.

До послуг гостей також - ресторан Círculo Mercantil з видом на центр Мадрида і кілька барів. У готелі є і невеликий фітнес-зал. Вартість проживання в Círculo Gran Vía - від 250 євро на добу.
20 июля 2017, 13:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт