» Отдых » Новости туризма

На пляжах курорту Льорет-де-Мар - безкоштовний Wi-Fi

    всего 84291 отеля

На пляжах курорту Льорет-де-Мар - безкоштовний Wi-Fi

Відпочиваючі на пляжах популярного іспанського курорту Льорет-де-Мар (Lloret de Mar, Каталонія) тепер можуть скористатися безкоштовним і безлімітним доступом в інтернет. Міська влада встановили на узбережжі 11 Wi-Fi-роутерів.

Нова мережа називається @LloretdeMar, і за перший тиждень роботи їй скористалися кілька тисяч туристів. Як повідомляє "Іспанія по-російськи", мета проекту - промоція міста на туристичному ринку. Користувачі отримали можливість, загоряючи на лежаках, ознайомитися з найбільш значущими подіями місцевого значення, їх розкладом, розважальними заходами, дізнатися про місцеві магазинах, барах і ресторанах, а також отримати актуальну інформацію про стан пляжів.

У найближчому майбутньому розширити зону покриття Wi-Fi до пляжу Fenals і основних торгових кварталів. У минулому році в Льорет-де-Марі, який є одним з основних туристичних напрямків Іспанії, побувало понад 1,1 мільйона туристів.

Нагадаємо, влітку 2015 року мерія Льорет-де-Мар прийняла ряд заходів, щоб змусити туристів (курорт надає перевагу, в основному, молодь з різних країн) поводитися пристойно, ввівши серйозні штрафи за розпивання спиртного і справляння природних потреб на вулицях.
25 июля 2017, 14:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт