» Отдых » Новости туризма

TUI купує данського спортивного туроператора

    всего 84291 отеля

TUI купує данського спортивного туроператора

Спортивний відділ (Sport Division) сектора спеціальних заходів (Specialist & Activity Sector) «TUI» придбав 85% датської туристичної фірми «Travel Sense DK».

Компанія «Travel Sense», організована в 2002 році, займається організацією турів на футбольні матчі, Олімпійські ігри і заходи, що проводяться Національною футбольною лігою США. Дарен Мі (Darren Mee), керівник Specialist & Activity Sector, так прокоментував цю подію: «Спільний досвід« Sport Division »і« Travel Sense »дозволить нам підсилити зростання на датському спортивному ринку, де ми вже взяли участь у продажу турів на Кубок світу з футболу в нинішньому році. Даний ринок схожий з тим, що мається у Великобританії, спортивні продукти відразу ж будуть перекриті, і ми всі виграємо від цього. Ми з нетерпінням чекаємо того моменту, коли будемо працювати з досвідченою командою управлінців в особі Камілли Андерсон (Camilla Andersen) і Хенріка Елмхольдта (Henrik Elmholdt) ». Елмхольдт, керуючий директор «Travel Sense», додав: «Я радий, що ми приєдналися до« TUI Travel ». Вони як світова лідируюча група в області розважального туризму активно розвиває свій бізнес у сфері спортивних поїздок, нас надихає приєднання до групи, що працює в даному сегменті ринку ». «Sport Division» є офіційним турагентом Кубка світу з регбі 2011, іноземним туристичним організатором Клубу підтримки футбольної асоціації, а також займається офіційною продажем квитків на Олімпійські ігри, Вімблдон і Брітіш Гранд Прі.
23 сентября 2010, 16:46





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт