» Отдых » Новости туризма

В аеропорту Копенгагена з'явиться бюджетний термінал

    всего 84291 отеля

В аеропорту Копенгагена з'явиться бюджетний термінал

31 жовтня в аеропорту Копенгагена буде відкрито спеціальний термінал для бюджетних авіакомпаній. Він буде називатися CPH Go (CPH - міжнародний код аеропорту). Будівля винесено на льотне поле, і з існуючим терміналом 3 його з'єднує галерея. Таким чином, пасажирам, які пройшли контроль безпеки в терміналі 3, потрібно буде подолати потім близько кілометра по цій галереї, щоб потрапити до свого літака.

Подібно іншим аналогічним терміналам, у CPH Go немає телетрапів, але стоянки літаків знаходяться безпосередньо біля виходів на посадку. Автобуси не потрібні: вийшовши з будівлі, пасажирам потрібно буде пройти кілька десятків метрів до трапа літака. Всього біля терміналу обладнано шість таких стоянок, в перспективі можуть бути додані ще п'ять.

Для перевізників використання нового терміналу буде на 23% дешевше, ніж існуючих. Однак авіакомпаніям, охочим літати в цей термінал, доведеться відповідати "бюджетним" критеріями: час стоянки літака не повинно перевищувати 30 хвилин. Крім того, виключені трансферні можливості: на ці рейси можуть продаватися тільки квитки point-to-point (безпересадкові). Також всі пасажири повинні реєструватися або заздалегідь в інтернеті або по мобільному телефону, або в аеропортових кіосках самостійної реєстрації. На звичайних стійках реєстрації вони зможуть лише здати багаж.

Площа новобудови складе 6700 квадратних метрів, вона зможе обслуговувати на першому етапі близько 6 мільйонів пасажирів на рік. Ймовірно, що основними її клієнтами стануть компанії Cimber Sterling і Norwegian. Зараз на бюджетних перевізників припадає близько 18% пасажиропотоку аеропорту.
23 сентября 2010, 15:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт