» Отдых » Новости туризма

Онук Жак-Іва Кусто складе компанію постояльцям мальдівського готелю

    всего 84291 отеля

Онук Жак-Іва Кусто складе компанію постояльцям мальдівського готелю

Мальдивский курортний готель Soneva Fushi by Six Senses пропонує гостям поспілкуватися з Фабьеном Кусто - 43-річним онуком легендарного океанолога Жак-Іва Кусто.

Фаб'єн Кусто гостюватиме в готелі з 13 по 20 жовтня. Його мета - розповісти туристам, наскільки небезпечна надмірна експлуатація морських ресурсів і як люди можуть користуватися дарами океану, не завдаючи йому шкоди. Постояльцям буде надана унікальна можливість зробити занурення з аквалангом разом з Фабьеном, а після повечеряти з ним в ресторані і почути захоплюючі історії його дитинства.

Продовжуючи славну справу свого діда, Фаб'єн знімає фільми про море і займається океанографічними дослідженнями, повідомляє PRCo. Також він є головою благодійної організації Plant a Fish, що займається контролем над використанням морських ресурсів і відновленням їх різноманіття.

Надмірний вилов риби - тунця, морського окуня і омарів - став серйозною проблемою, яка загрожує водам Мальдівських островів. Бурхливий розвиток місцевої туристичної індустрії та пов'язане з ним збільшення населення островів і кількості прибуваючих туристів також не сприяють збереженню біорізноманіття місцевих вод. Персонал Soneva Fushi by Six Senses ретельно стежить за тим, щоб в меню ресторанів готелю не фігурували види риб, що знаходяться на межі зникнення.
23 сентября 2010, 16:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт