» Отдых » Новости туризма

Ізраїль очікує подвоєння українського турпотоку в зв'язку зі скасуванням віз

    всего 84291 отеля

Ізраїль очікує подвоєння українського турпотоку в зв'язку зі скасуванням віз

Намір подвоїти в'їзний турпотік з України до Ізраїлю на тлі двосторонньої скасування візових документів (це положення набуває чинності в лютому 2011 року), озвучив перший секретар ізраїльського посольства в Україні Марк Довев (Mark Dovev). Про це він повідомив журналістам, присутнім на прес-конференцію з нагоди відкриття Днів культури Ізраїлю в Севастополі.

«На початку наступного року набуває чинності безвізовий режим туристичного обміну між нашими двома країнами, і, від імені ізраїльської сторони, я висловлюю сподівання на те, що кількість українських туристів в нашу країну зросте в два рази. Для ізраїльської економіки туризм є чи не одним з найголовніших джерел доходу і поповнення національного бюджету. Країна здійснює потужні фінансові вливання в розвиток свого туризму, що підкреслює те ключове місце, яке відводиться йому в народногосподарської структурі нашої держави. Поява додаткових робочих місць і чергових податкових надходжень до скарбниці - така підгрунтя, що стоїть за пропагандою ізраїльського туристичного образу », - зазначив він, додавши, що« на початку жовтня Міністр у справах туризму країни відвідає з робочим візитом Київ і Одесу. На порядку денному - зміцнення двосторонніх зв'язків ».
23 сентября 2010, 15:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт