» Отдых » Новости туризма

Сибір увійде до альянсу oneworld 15 листопада

    всего 84291 отеля

Сибір увійде до альянсу oneworld 15 листопада

Авіакомпанія "Сибір" (S7 Airlines) офіційно стане членом глобального альянсу oneworld 15 листопада. Це другий російський перевізник, який входить в один з трьох світових альянсів. Двома роками раніше членом об'єднання SkyTeam став "Аерофлот", нагадує соб. корр. Travel. ru.

"Сибір" стане одинадцятою компанією в oneworld. Членами альянсу є також American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malev, Qantas і Royal Jordanian. У майбутньому році він повинен поповнитися індійської Kingfisher Airlines і німецькою Air Berlin. Крім того, півтора десятка дочірніх перевізників числяться афілійованими членами альянсу.

Вступ "Сибіру" дасть солідну надбавку до мережі oneworld: 55 нових аеропортів і 9 країн - Азербайджан, Вірменія, Грузія, Казахстан, Киргизія, Молдова, Таджикистан, Туркменістан і Узбекистан. Загальна кількість обслуговуваних компаніями альянсу аеропортів сягне 750 в 150 країнах. Соковкупний флот oneworld складе 2250 літаків, що здійснюють 8500 рейсів щодня.

C 15 листопада пасажири "Сибіру" зможуть набирати і витрачати милі програми для часто літаючих пасажирів "S7 Пріоритет" на рейсах інших компаній альянсу. І навпаки - учасники інших аналогічних програм oneworld зможуть набирати і витрачати милі на рейсах "Сибіру". Власники платинових, золотих та срібних карток "S7 Пріоритет" найближчим часом отримають нові карти з логотипом oneworld, що дозволить їм використовувати з 15 листопада привілеї елітних учасників на рейсах інших компаній альянсу.

Після 15 листопада лише один глобальний альянс залишиться без російських членів - це найбільший з них, Star Alliance. Теоретично в майбутньому його учасником може стати будь-яка з інших великих російських перевізників - наприклад, "Трансаеро" або UTair. На користь першої говорить базування у використовуваному більшістю компаній Star Alliance аеропорту Домодєдово і наявність далекосхідних рейсів, на користь другої - найпотужніша в Росії мережу внутрішніх маршрутів.
23 сентября 2010, 16:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт