» Отдых » Новости туризма

На Мальдівах відкрився новий готель St. Regis

    всего 84291 отеля

На Мальдівах відкрився новий готель St. Regis

Готельна корпорація Starwood Hotels & Resorts відкрила на Мальдівах новий готель бренду St. Regis. Він розташований на атолі Даалу, в 45 хвилинах шляху на гідроплані від міжнародного аеропорту Мале.

Розкішний St. Regis Maldives Vommuli Resort пропонує гостям 77 вілл площею від 150 квадратних метрів, розташованих в пишних садах, на пляжі або над водою. Кожна вілла має терасу і власний басейн. До послуг гостей - особисті дворецькі, повідомляє прес-служба готелю.

На території готелю працює спа-центр Iridium, а також шість ресторанів і барів. Тут також розташований один з найбільших центрів дозвілля на Мальдівах - Vommuli House, який складається з сучасного фітнес-комплексу, студії для занять антигравітаційної йогою, відкритого тенісного корту, дитячого клубу і ігрового центра.Благодаря обладнанню та курсам, що надаються Центром водних видів спорту та дайвінгу Vommuli, гості готелю можуть досліджувати морське життя приватного рифа, зайнятися глибоководної риболовлею або каякингом.

Вартість проживання в St. Regis Maldives Vommuli Resort - від $ 1170 добу.
02 ноября 2016, 11:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт